maanantai 29. marraskuuta 2010

Waxing an owl




Tässä jutussa (nuo kaksi sanaa saivat aikaan melkoisen monta naurua yläasteella!) on muutamia arkipäivieni piristyksiä.

1. Kannattaa lähteä aamulla koirien kanssa lenkille keskelle metsää autolla. Pihasta lähdettyä huomaan että kojetaulussahan palaa sievästi oranssi bensavalo, enkä oikeastaan muista että kuinka monta päivää (ja matkaa) se on jo siinä loistanut. Tankkaus ei ole vahvimpia puoliani. Lenkillä vielä huomaan että puhelinkin jäi kotiin. Retkellä ei onneksi ollut muita seuraamuksia kuin jännitys, päästiin kyllä kotiin asti. Katsotaan josko ensi kerralla pääsisin tankkaamaankin.

2. On viehättävää huomata, että on pitänyt puolentoista tunnin luennon n. kymmenelle ihmiselle farkkujen vetoketju auki. Tässä nyt nähdään, että ei kannata vaivautua pukemaan farkkuja.
Vähän tästä tuli mieleen Guyn hullu housujuttu, mikä naurattaa aina.
Olen myöskin miettinyt että onkohan Green Wingillä vähän liian suuri rooli elämässäni? Olisi kai alettava pian katsomaan taas Peep Showtakin.

3. Kävin tänään kampaajalla, ja totesin hänelle että ei tarvitse ottaa niin lyhyeksi kun aikaisemmin, kun nyt tulee oltua niin paljon pipo päässä enkä tahdo näyttää miltään kaljulta. Hän siis on kalju, mutta ei tuota nyt toisaalta mitenkään pahalla voi ymmärtää. Hänen kanssaan on mukava rupatella matkustelusta, hän on varsin ahkera poika sitä harrastamaan. Käy kuulemma n. kerran kuukaudessa jossain retkellä. Siihen voisi pyrkiä! Tosin koirienhoitoasia olisi ehkä vähän mutkikas.

Kuva.

1 kommentti:

  1. Voi Boycie.

    Minunkin tekisi kovasti mieli taas katsoa Peep Showta, kiitos sen mainion parodian.

    Ja tankkaaminen on ärsyttävää puuhaa, koska rahat aina vähenevät.

    VastaaPoista