keskiviikko 17. marraskuuta 2010

This is the area where I make my candles

Pidän elokuvista, mutta en  katso niitä kovinkaan runsaasti. Välillä kuitenkin muistan vierailla kirjaston dvd-hyllyillä.

Viimekertaiset lainat:

Eagle vs Shark

Aino ja Late tästä ovat jo iäisyyden puhuneet, mutta nyt sain vasta katsottua. Ihan verraton!Jemaine-Jarrod on niin hullu. Tämä oli kyllä tosi miellyttävä elokuva. Odotukset olivat korkealla kehuista sekä Jemainesta johtuen, mutta ne täyttyivät kyllä ihan heittämällä. 

4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää

No tästä teoksesta olikin sitten miellyttävyys kaukana! Ihan tosi taitavasti tehty elokuva. Hiukan tuli mieleen joku kymmenkertaisesti karumpi Dirty Pretty Things. Katsoin tämän keskellä yötä, ja tunnelma huoneessani oli kyllä ihan jäätävä.

Taisi muuten olla ensimmäinen näkemäni romanialainen elokuva. Tykkään lainata aina erimaalaisia elokuvia, Espanjasta tai Ranskasta katsoo aina vähän huonompiakin. Yksi jännittävä valinta oli ranskalainen nudistielokuva, joka ei kyllä ollut järin kummoinen.

1 kommentti:

  1. Näkemisen arvoisia kyllä molemmat mainitsemasi leffat! Nyt tuli sellainen olo, että voisi tuon Jemainen tähdittämän katsoa pian uudestaan.

    VastaaPoista