torstai 4. marraskuuta 2010

Give art like you give milk

Jipii, ensimmäiset tentit on nyt ohi. Eikä ne edes olleet mitään mahdottomia, vaikkei motivaatio riittänyt kuin viimeisen illan (siis yön...) lukemisiin. Keskittyminen oli tosin silloinkin hieman hakusessa, esim. saamelaisten kestävän kehityksen ohjelmaa lukiessani oli pakko samalla tarkastella faktoja Wikipediasta ja sieltähän selvisi, että Renée Zellweger omaa saamelaisia sukujuuria. Siitä jatkettiin muiden hollywood-näyttelijöiden suomalaiseen syntyperään ja Matt Damoniin ja sitten tuli mieleen tarkistaa, että mistä leffasta herra olikaan voittanut Oscarin. Lopuksi piti vielä vilkaista youtubesta Sarah Silvermanin ja Jimmy Kimmelin I'm fucking Matt Damon / Ben Affleck -pätkät, jotka ovat aika mainiot - varsinkin Ben-läpän lopussa pianon ääressä lauleskeleva Josh Groban. Ja näin arvokasta lukuaikaa tuhlaantui parisenkymmentä minuuttia.

Voisinkohan alkaa vastuulliseksi opiskelijaksi ja luvata, että seuraavaan kokeeseen, raportin kirjoittamiseen tai esitelmään valmistaudun ajoissa... Onneks nyt voi kuitenkin hetkeksi huokaista, edessä häämöttää pitkästä aikaa viikonloppu ilman sovittuja menoja - ja mikä parasta, ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan.

Ajatella, että ens kuussa on joulu. Budapest-matkamme siis lähestyy toden teolla!

Tekisi taas ihan hirveästi mieli nähdä lisää Flight of the Conchordsin kakkoskautta. Sitä odotellessa youtube auttaa. Bret ja Jemaine ovat näköjään vierailleet Simpsoneissa lähiaikoina, huisia.


Pitää vielä hieman ylpeillä, että sain yllättäen etukäteissynttärilahjaksi IPhonen. Taitaa tosin mennä hetki ennen kuin opin käyttämään sitä kunnolla. Hankaluudet alkoivat jo SIM-kortin paikalleen laittamisessa mutta lopulta selvisin, youtuben neuvoilla.

Aino

1 kommentti:

  1. Hei ei niihin ikinä voi valmistautua ajoissa.
    Aikamoista että sulla on Iphone, vaikka olit melko myöhäisherännyt näin normaalien gsm-puhelimienkin kanssa :D
    Aika kiva peli varmaan, koska olen ainakin ihan ihastunut touchiini.

    VastaaPoista