perjantai 22. lokakuuta 2010

"In other words, anybody who says it, unless they are French and clueless, is a cretin."

No jopas oli mukava yllätys kun Antsa ja Latekin olivat tänne kirjailleet tuntojaan!

Kivoja juttuja:

-Nyt on perjantai, ja vaikka illalla onkin vielä töitä niin se ei tulevaa mukavaa kisaviikonloppua haittaa.

-Tilasin talvitakin, ja sen on määrä saapua tänään

-Autooni käytiin vaihtamassa talvirenkaat ja se vielä palautettiin minulle tankki täynnä! On nautinnollista katsoa koillisessa olevaa bensamittarin osoitinta, koska itse en juuri ikinä tankkaa täyttä tankkia.

Vähemmän kivoja:

-Alkaa olla melkoisen kylmä. Olen yksi huonoimpia hanskankäyttäjiä ketä tiedän, joten käteni ovat jo aloittaneet monen kuukauden korppukuivana olemisen.

-Joskus aina koitan karpata, koska se nyt vaan on järkevintä. Jotenkin vaan niin kurjaa että sitruunabulgarianjogurtti ei ole soveliasta, se on tosi herkullista! Tarkoitan että kun bulgarianjugurtti on oivaa tavaraa, niin  tuntuu melkein härnäykseltä tuo sitruunaversio. Niin lähellä mutta niin kaukana!

Bonus, jota en kategorisoi kumpaankaan kastiin:

-Chatroulette on palannut! Se on kyllä ihan älytön juttu, ja ihan siinä äärirajoilla että jaksaako siellä klikkailla iäisyyksiä nextiä löytääkseen niitä muutamia helmiä.

-En tiedä kumpi on hölmömpää, pelata (vähän outo verbi ehkä) Chatroulettea vaiko katsoa Youtubesta videoita aiheesta. Toistaiseksi olen ratkaissut pulman harrastamalla molempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti