tiistai 26. lokakuuta 2010

Don't flush it's lush!

Nämä ovat vähän näitä päiviä  kun ei oikein huvita tehdä muuta kuin vuorotella Green Wingin katsomisen ja Last Shadow Puppetsien kuuntelemisen välillä.

Meinasin laittaa otsikoksi "Foreign Politicians Often Zing Stereotypical Tunes Mayday Mayday Venezuela Neck.", mutta koska otsikkoon ei ole suotavaa viitata tekstissä en sitä oikein voinut tehdä. Tiettyjen normien mukaan nyt vaan on elettävä. Eilen meinasin tallentaa puhelimeni muistiin yhden kaksiosaisen sukunimen vahingossa niin, että toinen osa tuli pienellä alkukirjaimella, mutta tulin kyllä katumapäälle aika sukkelasti. Kunpa osaisin olla jämpti edes muutamassa muussakin elämäni osa-alueessa!

No kuitenkin, nyt osaan sitten pään luut tuon verrattoman muistisäännön avulla. Tässä ne tulevat, ihan ulkomuistista!
Frontal
Pariental
Occipital
Zygomatic
Sphenoid
Temporal
Maxilla
Mandible
Vomer
Nasal

PS. Kuvitukseksi olisi toki sopinut joku Green Wing-aiheinen kuva, mutta sellainenhan ei olisi mitään ilman Macia. Tai siis kun kuten monet muutkin bloggaajat, niin minäkin tahdon pitää poikaystäväni hieman erillään tästä touhusta. Ymmärtänette varmaan.

3 kommenttia:

  1. Oot niin hulvaton :---D Pieni sneak peek beeäffästäsi ois ollut tervetullut.

    VastaaPoista
  2. Hulvaton olet tosiaan, mutta kysynpähän vain, että miksi ihmeessä sinun piti opetella pään luut? Vai eikö se ole tässä oleellista.? :)

    VastaaPoista
  3. Ei mun suinkaan pitänyt, mutta ei oppi ojaan kaada!

    VastaaPoista