torstai 30. syyskuuta 2010

It's a Parisian night suit, in case you didn't know



Tänään poikkesin rajusti normeista. Sekä omistani että yheiskunnan.
Kävin keskellä päivää saunassa! Minä saunon tuskin koskaan, ehkä kerran vuodessa.
Nyt kuitenkin ajattelin että voisihan sitä kokeilla, kun olen vanhempieni luona talonvahtina heidän reissaillessa (kotonani ei onneksi ole saunaa neliöitä viemässä). Joten sinnehän minä sitten menin, ja oli ihan miellyttäväkin kokemus. Tuo ajankohta teki siitä vähän jännittävämpää, ihan kun olisi jotain kiellettyä tehnyt. Saunoa nyt kello 14 tavallisena arkipäivänä. Kieltämättä sen jälkeen tuntui ehkä vähän oudolta lähteä töihin.



Saunomista, tai mitään muutakaan en varmasti ehdi tekemään tulevien kolmen päivän aikana jos aion pian ostaa livevideo-oikeudet tämän viikonlopun agilityn MM-kisoihin.
Noin 10x mielummin olisin itse siellä Saksassa, mutta tänä vuonna tämä nyt vain meni näin. Huomenna juuri pahaan aikaan töitä, mutta täytyy sitten lauantai ja sunnuntai päivystää sitäkin tiiviimmin koneen ääressä. Onneksi siellä on kello tuntia vähemmän niin aamulla ei tarvitse ihan järjettömän aikaisin herätä lenkille omien koirien kanssa. Ja radanrakennustaukojen aikana voi sitten hoitaa muut velvollisuudet.

Kuvat kolmen(!) vuoden takaiselta Amsterdamin reissultamme hauskasta karkkikaupasta.

2 kommenttia:

  1. Sam in his night suit<3 Onko Da-Da-Damista jo noin kauan, wow.

    VastaaPoista
  2. Ajattelinkin että noissa kuvissa on jotain tuttua.. Siellä oli kyllä ihan parasta. :) Mekin mennään tänään piiitkästä aikaa saunaan, kunhan saadaan se ensin raivattua kaikesta roinasta..

    VastaaPoista